ΕΔΕΑΥ

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 09 Οκτώβριος 2019

Ενημέρωση για   Ε.Δ.Ε.Α.Υ.

Αγαπητοί γονείς,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την έναρξη της λειτουργίας της Ειδικής Διαγνωστικής Επιτροπής Αξιολόγησης και Υποστήριξης (ΕΔΕΑΥ) στο σχολείο φοίτησης του παιδιού σας.

Η ΕΔΕΑΥ (ιδρυθείσα με βάση το άρθρο 39 παρ. 4 του Ν. 4115/2013) αποτελεί ένα νέο καινοτόμο θεσμό με σκοπό τη διαγνωστική εκπαιδευτική αξιολόγηση και υποστήριξη των εκπαιδευτικών αναγκών των μαθητών σε κάθε σχολική μονάδα γενικής εκπαίδευσης. Συγκροτείται από τον/την διευθυντή/τρια του σχολείου, τον/την εκπαιδευτικό Ειδικής Αγωγής, την Ψυχολόγο και την Κοινωνική Λειτουργό. 

Στόχος της ΕΔΕΑΥ είναι η αξιολόγηση και η υποστήριξη των εκπαιδευτικών αναγκών του/της μαθητή/τριας, η συμβουλευτική γονέων και η συμβουλευτική υποστήριξη της μαθητικής κοινότητας γενικότερα.

Το προσωπικό της ΕΔΕΑΥ που λειτουργεί στο σχολείο μας θα αποτελείται από τη Διευθυντή του σχολείου, την εκπαιδευτικό του τμήματος ένταξης, την Ψυχολόγο και την Κοινωνική λειτουργό.

Είναι αυτονόητο ότι για οποιοδήποτε ζήτημα ενημερωθεί η ΕΔΕΑΥ, είτε υγείας είτε οικογενειακό, ισχύει το απόρρητο, που διασφαλίζεται από τις διατάξεις περί προσωπικών δεδομένων.

Στο πλαίσιο αυτό αναμένουμε την ανταπόκρισή σας προκειμένου να συνεργαστούμε από κοινού ώστε να υποστηριχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι σύνθετες ανάγκες των μαθητών/τριών μας.

Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο του σχολείου για να κλείσετε μια συνάντηση. Η επιτροπή δέχεται γονείς και μαθητές κάθε Τετάρτη κατά τις ώρες 8:00 – 12:30.

Με εκτίμηση,

Η ΕΔΕΑΥ του 1ου  Δημοτικού Αμπελώνα

Προβολές: 230