Ψηφιακή Ασφάλεια

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 11 Μάρτιος 2021

 

Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύο 2021 

 

eTwinning School Label 2019-2020 

Σε αναγνώριση του διεθνούς μας έργου, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελώνα έχει βραβευτεί με το eTwinning School Label 2019-2020 και αυτό είναι ένα μεγάλο επίτευγμα για το σχολείο μας! Aυτός ο τίτλος απονεμήθηκε μόνο σε 69 σχολεία στην Ελλάδα!

 

http://www.etwinning.gr/news/2016-02-29-10-13-24/928-etwinning-2019-2020

Τα σχολεία που τιμήθηκαν με τον τίτλο αυτόν είναι πρωτοπόρα και αναγνωρίζονται ως ηγέτες σε τομείς όπως τους εξής:

https://www.etwinning.net/el/pub/highlights/the-etwinning-school-label---.htm

 Στις 9-11 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στην Ιρλανδία ,στο Δουβλίνο το θεματικό συνέδριο eTwinning Schools .Από την Ελλάδα επιλέχθηκαν 7 εκπαιδευτικοί ,μεταξύ των οποίων και η Βελεσιώτου Κατερίνα, μουσικός του σχολείου μας. Μέσα από εργαστήρια ,κεντρικές αναφορές ,ανταλλαγές καλών πρακτικών και συνεργασία με εκπαιδευτικούς άλλων χωρών έγινε σαφές πως πάνω απ’ όλα όμως αυτά τα σχολεία παίζουν το ρόλο των μοντέλων στον κόσμο της εκπαίδευσης : εμπνέουν και καθοδηγούν άλλα σχολεία για να επιτύχουν τα επίπεδα που έχουν επιτύχει οι ίδιοι. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζουν ότι διατηρείται η υπόσχεση της αλλαγής στην εκπαίδευση, έτσι ώστε οι νέοι στην φροντίδα τους να καλλιεργούνται για να γίνουν καλύτεροι, καλύτεροι μαθητές, καλύτεροι και πιο ενεργοί πολίτες

Σε ευχαριστώ Έφη Τσιγάρα Παλάσκα που είσαι συνεργάτης μου / συνοδοιπόρος. Σας ευχαριστώ πολύ αγαπητοί συνάδελφοι για το ότι είστε τόσο υποστηρικτικοί. Ευχαριστώ τη διευθύντριά μου.
Ευχαριστώ τους μαθητές που με εμπνέουν !
Το μυστικό είναι η σύμπνοια!!!

Προβολές: 201