Χριστούγεννα

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 27 Δεκέμβριος 2019

 

Σχολ. Έτος 2019-20

Τα  Χριστούγεννα είναι εδώ!! 

Μας χτυπούν την πόρτα για να μας φέρουν το μήνυμα της γέννησης του Θεανθρώπου. Ένα μήνυμα που κλείνει μέσα του την ελπίδα, την αγάπη, την αλληλοβοήθεια και τη χαρά. Όλα αυτά το σχολείο μας θέλησε να τα μετατρέψει σε πράξεις. Γι΄αυτό, συγκεντρώσαμε τρόφιμα και  οι μαθητές της Στ' τάξης τα πήγαν στην εκκλησία, η οποία με τη σειρά της θα τα μοιράσει σε οικογένειες που δεν έχουν τα απαραίτητα για να ζήσουν. Επίσης, οι μαθητές μας, αγόρασαν το αστεράκι των ευχών. Μ'αυτό τον τρόπο θέλησαν να βοηθήσουν να συγκεντρωθεί ένα ποσό για να δοθεί σε παιδιά  που υποφέρουν από κάποια  σοβαρή ασθένεια.Πιστεύουμε ότι είναι το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε για την θεραπεία αυτών των παιδιών!

Τέλος, επειδή Χριστούγεννα χωρίς κάλαντα, τραγούδια και διασκέδαση δεν γίνονται, σήμερα στο σχολείο μας έγινε η χριστουγεννιάτικη γιορτή μας. Οι μαθητές της Α' και της Β΄τάξης ετοίμασαν θεατρικά σχετικά με τα Χριστούγεννα και μας μετέφεραν το πνεύμα των ημερών με τον καλύτερο τρόπο!

Η Α΄τάξη με την δασκάλα της κ. Σοφία Σκαπέρδα, στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δεντράκι με στολίδια διαφορετικά. Με τα στολίδια της  αγάπης,της αλληλοβοήθειας, της συμπαράστασης σε παιδιά που τους λείπουν όλα αυτά.

Η Β' τάξη με τις δασκάλες κ. Γαλάτεια Μπαρμπαγιάννη και Ιωάννα Τηγανή, ασχολήθηκαν με τις σκανταλιές των παιδιών όταν περιμένουν τον Αη Βασίλη, τις πονηριές τους για να πάρουν περισσότερα δώρα και με ευχές που έδωσαν σε όλους για Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το νέο χρόνο!

Τέλος, τα παιδιά της Ε΄ τραγούδησαν κάλαντα από διάφορες περιοχές. Τα συνόδευαν μαθητές με κιθάρες. Την επιμέλεια της χορωδίας είχε η μουσικός κ. Κατερίνα Βελεσιώτου.
xr6   xr7
xr3 χρ4

Η διευθύντρια του σχολείου, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές εύχονται σε όλους 

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ

ΥΓΕΙΑ, ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ!!!

Σχολ. Έτος  2016 - 17

Την Πέμπτη 21/12 , τα παιδιά της ΣΤ' τάξης μας παρουσίασαν μια διαφορετική Χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργάνωσαν με τη δασκάλα τους κ. Έφη Τσιγάρα και τη βοήθεια των κ. Κατσαούνη Δημήτρη και κ. Δημοπούλου Μαρίλιας.

xri1

xri2

xri3

xri6

xri5

Τη γιορτή παλισίωσε η χορωδία με τις τάξεις Δ' και Ε' και τη μουσικό μας κ. Βελεσιώτου Κατερίνα.

xri4

 

 

Σχολ. Έτος  2015 - 16


Την Δευτέρα 21 / 12 έγινε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο σχολείο μας.

Τα παιδιά της Α' τάξης ( δασκάλες : κ. Σκαπέρδα και κ. Ευαγγελία) και τα παιδιά της Β' τάξης ( δασκάλες : κ. Μπαρμπαγιάννη και κ. Τηγανή ) μας παρουσίασαν ωραία Χριστουγεννιάτικα θεατρικά. Σ'ένα υπέροχο σκηνικό το οποίο επιμελήθηκαν οι δασκάλες των τάξεων και ο κ. Κατσιαούνης και η κ. Ψωφάκα η οποία είχε και τη μουσική επιμέλεια της παράστασης.

xrist1  xrist2 xrist3 
xrist6 xrist7 
xrist5


 


 

Σχολ. Έτος  2014 - 15

 

 Την Χριστουγεννιάτικη γιορτή διοργανώνουν οι Α' και Β' τάξεις

Το τμήμα Α1 παρουσίασε το θεατρικό " Νύχτα Χριστουγγένων " (δασκάλα κ. Τηγανή Ιωάννα)

xra1

xra11

Το τμήμα Α2 παρουσίασε το θεατρικό " Χριστουγεννιάτικη Γιρλάντα " (δασκάλα κ. Μπαρμπαγιάννη Γαλάτεια)

 xra2

xra21

Η Β' τάξη παρουσίασε το θεατρικό " Αγιοβασιλιάτικο Σκουφάκι " (δασκάλα κ. Σκαπέρδα Σοφία )

 xrb

xrb1

Τελειώνοντας το θεατρικό τους τα παιδιά της Β' τάξης , έπαιξαν τα "Τρίγωνα Κάλαντα" έχοντας το κάθε παιδί ένα μουσικό όργανο.

 organa

Στο τέλος της γιορτής οι Α' και Β' τάξεις τραγούδησαν 2 ξενόγλωσσα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, με την δασκάλα των αγγλικών Σερεμέτη Αθηνά.

xrab

Την γιορτή πλαισίωνε η χορωδία της Ε' τάξης, με την δασκάλα της μουσικής Σκούφα Μαρία.

xorodiaE

 

 

 

Σχολ. Έτος  2013 - 14

 

Χορωδία με τα παιδιά της Ε' και ΣΤ' τάξης και την επιμέλεια της κ. Ψωφάκα Βάσω.

 

DSC02722

 

Προβολές: 1575